• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Zetwerk Limburg

Zetwerk uitbesteden in Limburg? Dan kunt u bij Meeuwsen Plaatbewerking B.V. terecht. Wij zijn specialist op het gebied van plaatbewerking en ondanks dat wij gevestigd zijn in Zeeland, leveren wij zetwerk op maat door heel Nederland. Wij helpen en adviseren u graag bij uw project en kunnen de plaatbewerking voor u uitvoeren.

Heeft u zetwerk nodig voor uw bedrijf? Contacteer ons dan meteen via de website, mail of telefoon. Wilt u zich graag eerst verder verdiepen in de diensten die wij aanbieden, lees dan zeker even verder.


Zetwerk in omgeving Limburg

Bij zetwerk wordt met behulp van machines worden platen metaal of andere materialen verbogen, vervormd of gevouwen. Zetwerk is één van de verschillende manieren van plaatwerk. Met zetwerk worden stukken plaat precies gemaakt zoals u wilt en daarom is het bij uitstek geschikt om metalen, RVS of aluminium te bewerken voor op maat gemaakte producten. 

Zetwerk uitbesteden

Uw zetwerk uitbesteden? Dat doet u bij Meeuwsen Plaatbewerking in Yerseke. Wij beschikken over grote machines en alle benodigde apparatuur. Samen zorgen we ervoor dat uw project tot een succesvol einde wordt gebracht.

Gelukkig beschikt Meeuwsen Plaatbewerking B.V. als plaatbewerking specialist over alle benodigdheden. Onze collega’s zijn vakmensen die al ruim dertig jaar ervaring hebben in het opleveren van zetwerk op maat. Daarnaast beschikken we over geavanceerde machines en voldoende materialen. Ook kunnen wij met u meedenken en adviseren zodat we samen uw project tot een geslaagd einde brengen.

Voordelen van Meeuwsen Plaatbewerking B.V.

Meeuwsen Plaatbewerking B.V. biedt nog veel meer voordelen wanneer u uw zetwerk project door ons laat doen. We beschikken zelf over een ruime voorraad aan platen, zodat we snel kunnen handelen en werken onze machines 24 uur per dag waardoor een vlot verloop van uw project wordt gegarandeerd. 

Meeuwsen Plaatbewerking B.V. is gespecialiseerd in zetwerk op maat. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat uw project succesvol wordt voltooid. Met ons team bieden we ook andere snijmethodes aan. Zo kunt u ook contact met ons opnemen voor:


De kosten van zetwerk op maat

We begrijpen dat het prettig is om een prijsindicatie te krijgen voor uw project. Maar zoals we eerder benoemden, wordt zetwerk ingezet bij projecten en producten op maat. Dat betekent ook de prijs offertes op maat worden gemaakt. Het is niet in te schatten hoeveel een zetwerk project precies kost, zonder uitvoerige informatie over het project of product. De prijs hangt namelijk af van meerdere factoren zoals materiaalkeuze en productafmetingen. Een offerte op maat met prijsindicatie is wel altijd mogelijk.

Zet uw opdracht bij ons uit

Bent u op zoek naar een betrouwbaar zetwerk bedrijf voor uw bedrijf in Limburg? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. We staan klaar om alle mogelijkheden met u te bespreken en een persoonlijke offerte voor u op te stellen. 

U kunt ons eenvoudig bereiken via de contactpagina van onze website of door te mailen naar: laser@meeuwsen.nl. Liever direct contact? Bel ons gerust op +31(0) 113 57 38 78. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

  • Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!