• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Constructie

Zoekt u een constructiebedrijf voor uw constructiewerk? Stop uw zoektocht en maak kennis met Meeuwsen. Wij zijn vanuit Zeeland toeleverancier voor het vervaardigen van enkel en serieproducten in staal, roestvaststaal, aluminium of kunststof. We zijn een gecertificeerd constructie- en lasbedrijf uit Yerseke en staan voor u klaar met een brede selectie aan diensten. Wij hebben als constructie- en lasbedrijf de beschikking over een ruime werkplaats met 10 meter onder de haak, waardoor wij vakkundig en snel constructievraagstukken voor u kunnen vervaardigen.

 

Wat doet een constructiebedrijf?

Wij ontwerpen, vervaardigen en installeren bijvoorbeeld machines en installaties voor bedrijven in verschillende sectoren in heel Nederland en België. Hierbij staat maatwerk centraal, zodat het perfect aansluit bij de wensen van iedere opdrachtgever.

 

Ook complete bordessen van RVS en staal kunt u bij Meeuwsen laten vervaardigen. Door de combinatie met de plaatwerk afdeling kunnen wij dit concurrerend en compleet in eigen huis vervaardigen. Onze vakkundige monteurs voeren ook industrieel onderhoud uit op locatie in Zeeland én daarbuiten, om een lange levensduur van uw producten te garanderen.

 

Door middel van onze grote voorraad stalen en RVS flenzen & bochten kunnen wij u leidingwerk of pijpfitwerk snel en concurrerent aanbieden. Deze kunnen door middel van MIG/MAG of TIG door onze vakkundige lassers vervaardigd worden. Grote op maat gemaakte buizen kunnen door ons gesneden en gewalst worden en daarna door de constructie afdeling compleet afgelast worden.

Meeuwsen is uw las- en constructiebedrijf uit Zeeland

Ons moderne machinepark in Yerseke beschikt over de beste apparatuur. Doordat wij meerdere disciplines onder één dak hebben, kunnen we snelle levertijden vrijwel altijd garanderen. Wij zijn executieklasse 3 gecertificeerd en kunnen lassen volgens NEN-EN-ISO 3834-2. Kies voor Meeuwsen als uw las- en constructiebedrijf uit Yerseke, Zeeland en investeer in de beste kwaliteit. Meeuwsen heeft een visueel lasinspecteur VT2-w2 in dienst om de kwaliteit van onze diensten en uw producten te waarborgen.

Lasersnijden, zetwerk en verspaning

Naast het lassen en constructiewerk van verschillende materialen, kunt u ook bij ons terecht voor zaken zoals lasersnijdenzetwerk en verspaning. Wij zijn uw allround technische partner en helpen u graag met een totaaloplossing op maat.

 

Wilt u meer weten over Meeuwsen als uw las- en constructiebedrijf? Neem contact met ons op door te bellen naar 0113-573878 of stuur een mail via constructie@meeuwsen.nl. Onze experts helpen u graag verder.