• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Constructie

Meeuwsen is vanuit Zeeland toeleverancier voor het vervaardigen van enkel en serieproducten in staal, roestvaststaal, aluminium of kunststof. We zijn een gecertificeerd constructie- en lasbedrijf uit Yerseke en staan voor u klaar met een brede selectie aan diensten. Wij hebben als constructie- en lasbedrijf de beschikking over een ruime werkplaats met 10 meter onder de haak, waardoor wij vakkundig en snel constructievraagstukken voor u kunnen vervaardigen.

Wij ontwerpen, vervaardigen en installeren bijvoorbeeld machines en installaties voor bedrijven in verschillende sectoren uit Zeeland, maar zeker ook daarbuiten. Hierbij staat maatwerk centraal, zodat het perfect aansluit bij de wensen van iedere opdrachtgever. Ook transportsystemen kunt u bij Meeuwsen in Yerseke laten vervaardigen. Wij maken deze systemen uit staal en RVS en voorzien ze van kunststof- of rubberbanden, waarna ze direct inzetbaar zijn binnen uw bedrijf. Onze vakkundige monteurs voeren ook industrieel onderhoud uit op locatie in Zeeland én daarbuiten, om een lange levensduur van uw producten te garanderen.

Meeuwsen is uw las- en constructiebedrijf uit Zeeland

Ons moderne machinepark in Yerseke beschikt over de beste apparatuur. Doordat wij meerdere disciplines onder één dak hebben, kunnen we snelle levertijden vrijwel altijd garanderen. Wij zijn executieklasse 2 gecertificeerd en kunnen lassen volgens NEN-EN-ISO 3834-3. Kies voor Meeuwsen als uw las- en constructiebedrijf uit Yerseke, Zeeland en investeer in de beste kwaliteit.

Lasersnijden, zetwerk en verspaning

Naast het lassen en constructiewerk van verschillende materialen, kunt u ook bij ons terecht voor zaken zoals lasersnijdenzetwerk en verspaning. Wij zijn uw allround technische partner en helpen u graag met een totaaloplossing op maat.

Wilt u meer weten over Meeuwsen als uw las- en constructiebedrijf? Neem contact met ons op door te bellen naar 0113-573878 of stuur een mail via constructie@meeuwsen.nl. Onze experts helpen u graag verder.