• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Constructie

Constructiebedrijf

Op zoek naar een constructiebedrijf? Maak kennis met Meeuwsen: wij zijn gespecialiseerd in RVS en metaal constructiewerk. We vervaardigen enkel en serieproducten in staal, roestvaststaal, aluminium en kunststof. Bij Meeuwsen hebben we alle belangrijke certificeringen die nodig zijn. Als las- en constructiebedrijf hebben we de beschikking over een grote werkplaats met 10 meter onder de haak. Hierdoor kunnen wij vakkundig en snel constructievraagstukken voor u vervaardigen.

 

Wat doet een constructiebedrijf?

Wat doet een constructiebedrijf? Een constructiebedrijf ontwerpt, vervaardigt en installeert machines en installaties voor bedrijven in verschillende sectoren. Bij Meeuwsen opereren we in heel Nederland en België. Maatwerk staat centraal. Zodat het eindresultaat perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Mogelijkheden bij Meeuwsen Plaatbewerking B.V.

De mogelijkheden zijn groot bij Meeuwsen als het gaat om las- en constructiewerk. Denk aan bordessen van RVS en staal, deze kunt u bij ons laten vervaardigen. Wij vervaardigen bijvoorbeeld machinebouw, transportsystemen en ook industrieel machine onderhoud is een mogelijkheid.


Concurrerende prijzen en de beste kwaliteit

We hebben een zeer grote voorraad stalen en RVS flenzen. Hiermee kunnen we uw leidingwerk en pijpfitwerk snel en voor een goede prijs aanbieden. Deze kunnen met MIG/MAG of TIG door onze vakkundige lassers vervaardigd worden. Grote maatwerk buizen kunnen door ons gesneden en gewalst worden en daarna door de constructieafdeling compleet afgelast worden.

 

Meeuwsen Plaatbewerking B.V. : las- en constructiebedrijf in Zeeland

Ons machinepark beschikt over de meest moderne apparatuur. We hebben meerdere disciplines onder één dak. Daardoor kunnen we altijd snelle levertijden garanderen. We zijn executieklasse3 gecertificeerd en kunnen lassen volgens NEN-EN-ISO 3834-2. Kies voor Meeuwsen als uw las- en constructiebedrijf en investeer in de beste kwaliteit. We hebben een visueel lasinspecteur VT2-w2 in dienst om de kwaliteit van onze diensten en uw producten te waarborgen.