• Alles onder 1 dak
 • Sterk in XXL plaatwerk
 • Klant op 1
 • Sinds 1985

Lasersnijden

Wilt u uw lasersnijwerk uitbesteden aan een echte professional? Bij Meeuwsen Trade & Metal Services beschikken we over zeer diverse snijmachines waarmee we al uw aluminium, staal en RVS plaatwerk volgens VCA* certificaat en ISO9001 certificering kunnen lasersnijden. Met geavanceerde snijmachines kunnen we snel en vakkundig al uw plaatwerk producten lasersnijden. Onze machines stellen ons in staat dit op de meest efficiënte wijze en met uiterste precisie te doen. Voor het lasersnijden van staal, aluminium en RVS zijn wij uw vertrouwde partner en leverancier. U leest hier alles over onze mogelijkheden.

De grootste capaciteit voor al uw lasersnijwerk

Wij hebben inmiddels tientallen jaren ervaring met het lasersnijden van RVS, aluminium en staal. Onze werkplaats is door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne, geoutilleerde hal met 5 lasermachines voor al uw snijwerk. De machines hebben een grote capaciteit van maar liefst 6kW en zijn in staat plaatwerk producten te lasersnijden met een maximale afmeting van 12 meter X 3 meter. De grens van onze machines ligt hoog. RVS platen tot 20 mm dik, staalplaten en slijtvaste staalplaten tot 20 mm dik en aluminium platen tot 15 mm dik kunnen onze machines probleemloos snijden.

 • 5 lasersnijmachines voor kleine en grote series
 • Snijbereik van 12000x3000 en 6kW
 • Staal en slijtvast staal tot 25mm dik
 • Roestvaststaal tot 20mm dik
 • Aluminium tot 15mm dik

De meest complete service voor al uw lasersnijwerk

Lasersnijden is zelden de enige bewerking. Onze service gaat dan ook veel verder dan het lasersnijden van RVS, aluminium en staal. Bij Meeuwsen Trade & Metal Services bieden we een complete service en vindt u meerdere bewerkingen onder één dak voor al uw lasersnijwerk. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw plaatwerk producten te laten verspanen, (robot) lassen en samen te stellen. Onze machines werken 24/7 door, waardoor u snel de gewenste plaatbewerking geleverd krijgt. Ook voor zetwerk op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Zetten is een vorm van metaalbewerking waarbij een plaat in een profiel of zetting gebogen wordt met behulp van een afkantpers. Uw zetwerk opdrachten worden met uiterste precisie in ons machinepark vervaardigd door deskundige medewerker. Wij bieden een complete service voor al uw lasersnijwerk. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden.

Lasersnijden met oog voor kwaliteit

Het lasersnijden van RVS, staal en aluminium doen wij met uiterste zorg voor veiligheid en kwaliteit. Door middel van ons VCA* certificaat is uw en onze veiligheid gewaarborgd al ons snijwerk is geborgd door ons kwaliteitssysteem ISO 9001, een internationale norm voor kwaliteitsmanagement.

De kosten voor uw lasersnijwerk

Wij krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn voor het lasersnijden van RVS, staal en aluminium. Dit is voor een groot deel gebaseerd op de snijsnelheid. Dikke platen en veel hoeken en bochten kunnen de snijtijd vertragen en dus de kosten verhogen. Bij Meeuwsen Trade & Metal Services zijn we echter toch in staat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor uw lasersnijwerk te garanderen. Dit kunnen wij bewerkstelligen door een grote plaatvoorraad waarmee we direct uit eigen voorraad kunnen snijden, geavanceerde machines die snel door dikke platen, hoeken en bochten kunnen snijden en meer dan 30 jaar ervaring in de metaalbewerking. Zo houden we de snijsnelheid en de kwaliteit hoog, maar de kosten juist laag.

Service op maat bij Meeuwsen Trade & Metal Services

Bij Meeuwsen Trade & Metal Services profiteert u van een complete service op maat voor al uw lasersnijwerk. Wilt u aluminium, staal of RVS laten lasersnijden en bewerken? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan. Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op via laser@meeuwsen.nl of bel naar +31(0) 113 57 38 78.

Onze meerwaarde voor lasersnijwerk.

 1.  Meerdere bewerkingen onder een dak
 2.  Overstempelen
 3.  Lasersnijwerk
 4.  Grote plaatvoorraad
 5.  ISO9001 en VCA* gecertificeerd
« Terug naar het overzicht
 • Alles onder 1 dak
 • Sterk in XXL plaatwerk
 • Klant op 1
 • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!