• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Certificering

Meeuwsen Trade & Metal Services BV en Handel & Constructie H Meeuwsen BV zijn in het bezit van meerdere certificaten die het kwaliteitsniveau van onze organisatie aantonen.
Wij zijn een ISO 9001 gecertificeerd metaalbedrijf waaruit blijkt dat ons bedrijf op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.
Met betrekking op het lassen is Meeuwsen Trade & Metal Services BV ook NEN-EN-ISO 3834-3 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij in het bezit van vele andere certificaten specifiek gericht op bepaalde bewerkingen.

 

ISO 9001

De kwaliteit en levertijd van uw werkstuk is geborgd door ons kwaliteitssysteem ISO 9001, dit is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. De ISO 9001:2015 toont aan dat wij in staat zijn om te voldoen aan de eisen van onze klanten, de wet- en de regelgeving die toepassing heeft op het product en de eisen die wij zelf aan onze organisatie stellen.

 

NEN-EN 1090-1

Uw staalconstructie worden volgens EN 1090-2:2008/A1:2011 vervaardigd, dit is de geharmoniseerde Europese norm, die van toepassing is op dragende staal en RVS constructiewerken. Constructies als gebouwen, bruggen en ondersteuningen voor bijv. silo’s moeten vanaf juli 2014 volgens deze norm gemaakt worden. De norm is gepubliceerd omdat vanaf 1 juli 2014 constructieve bouwproducten CE gemarkeerd dienen te worden, daarnaast dient er een conformiteitsverklaring te worden afgeven. Meeuwsen Trade & Metal Services BV is gecertificeerd tot en met Executieklasse 2.

 

NEN-EN-ISO 3834-3

Deze norm beschrijft ons kwaliteitssysteem voor het maken van lasverbindingen.

 

Herwaarmerken G 0304

Op aanvraag verstrekken we u bij uw produkten een keuringsdocument of hermerkverklaring waarop de heat- of chargenummer en het certificaatnummer vermeld staan. Meeuwsen is door Lloyd's bevoegd verklaard tot het herwaarmerken (overstempelen of hermerken) van materialen op eigen locatie. Het betreft overstempelen met 3.1B of 3.1C certificaat (EN 10204.1991) en ook materialen met 3.1 of 3.2 certificaat (EN 10204:2004). De door Lloyd's Register Nederland B.V. ondertekende verklaring betreffende aanvaarding herwaarmerken kunt u downloaden.


Voor meer informatie over de des betrefende certificaten kan u op onderstaande knoppen drukken.