• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Certificering

Meeuwsen Plaatbewerking B.V. ,  Handel & Constructie H. Meeuwsen B.V. en Meeuwsen
Trade & Metal Services B.V. zijn in het bezit van meerdere certificaten die het kwaliteitsniveau van onze organisatie aantonen.

Voor meer informatie over de des betrefende certificaten kan u op onderstaande knoppen drukken.

 

ISO 9001 gecertificeerd metaalbedrijf

De kwaliteit en levertijd van uw werkstuk is geborgd door ons kwaliteitssysteem ISO 9001, dit is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. De ISO 9001:2015 toont aan dat wij in staat zijn om te voldoen aan de eisen van onze klanten, de wet- en de regelgeving die toepassing heeft op het product en de eisen die wij zelf aan onze organisatie stellen.

 

NEN-EN 1090-2 voor het vervaardigen van staalconstructies

De NEN-EN 1090 is de geharmoniseerde Europese norm, die van toepassing is op dragende staal en RVS constructiewerken. Constructies als gebouwen, bruggen en ondersteuningen voor bijv. silo’s moeten vanaf juli 2014 volgens deze norm gemaakt worden. De norm is gepubliceerd omdat vanaf 1 juli 2014 constructieve bouwproducten CE gemarkeerd dienen te worden, daarnaast dient er een conformiteitsverklaring te worden afgeven.
Handel & Constructie H. Meeuwsen B.V. is gecertificeerd tot en met Executieklasse 3.

 

NEN-EN-ISO 3834-2 gecertificeerd lasbedrijf

Meeuwsen is NEN-EN-ISO 3834-2 gecertificeerd. Dit is de meeste uitgebreide certificering van het kwaliteitsborgings-systeem. Alle stappen binnen het lasproces worden van begin tot eind zorgvuldig gecontroleerd. De NEN-EN-ISO 3834-2 geldt ook voor de verzorging van niet destructief onderzoek (NDO), het lassen vanuit gekwalificeerde lasmethodebeschrijvingen (WPS, LMB), het lassen volgens de lasmethode kwalificatie (WPQ, LMK), de juiste toepassing en geconditioneerde opslag van lastoevoegmaterialen, het opleiden en kwalificeren van lassers en het leveren van producten volgens alle wettelijke eisen en productspecificaties.

 

Herwaarmerken G 0304

Op aanvraag verstrekken we u bij uw produkten een keuringsdocument of hermerkverklaring waarop de heat- of chargenummer en het certificaatnummer vermeld staan. Meeuwsen is door TÜV Nederland QA B.V. bevoegd verklaard tot het herwaarmerken (overstempelen of hermerken) van materialen op eigen locatie. Het betreft overstempelen met 3.1B of 3.1C certificaat (EN 10204.1991) en ook materialen met 3.1 of 3.2 certificaat (EN 10204:2004). De door TÜV Nederland QA B.V. ondertekende verklaring betreffende aanvaarding herwaarmerken kunt u downloaden.