• Alles onder 1 dak
 • Sterk in XXL plaatwerk
 • Klant op 1
 • Sinds 1985

Meeuwsen is op zoek naar jou!

Meeuwsen is de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.
In totaal zijn er circa 78 mensen binnen ons bedrijf werkzaam.

Om een goede indruk te krijgen van wie wij zijn en wat we doen kijk je op onze bedrijfsimpressie pagina, en bekijk je onze bedrijfsfilm.

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op dit moment opzoek naar enthousiaste medewerkers voor de volgende functies:
Klik op onderstaande titels om de volledige vacature omschrijving te lezen. 

Erkend leerbedrijfZit jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij Meeuwsen werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. Leg in een heldere motivatie uit wie je bent, wat je zoekt en waarom jij jezelf goed bij Meeuwsen vindt passen. Indien er in de toekomst een functie vrijkomt waarvan wij denken dat deze aansluit bij jouw profiel, dan nemen we direct contact met je op.

Voor vragen over bovenstaande vacatures kan er contact worden opgenomen met afdeling personeelszaken op 0113-573878 of stuur een email naar vacature@meeuwsen.nl.

Wat kun je van ons verwachten?

 1. Een fulltime functie van 38 uur per week (tenzij anders omschreven);
 2. Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 3. Uitdagende en afwisselende werkzaamheden met gemotiveerde en prettige collega's in een gezond, groeiend en no-nonsense bedrijf;
 4. Technisch goed en met moderne machines uitgeruste werkplaatsen;
 5. Een salaris, passend bij opleiding en ervaring;
 6. 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een werkweek van 40 uur;
 7. Deelname aan het Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT);
 8. Deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering.

Hoe ziet onze organisatie eruit?

 • Wij zijn een platte organisatie, waardoor er geen sprake is van starre hiërarchische verhoudingen en strakke functie omschrijvingen;
 • Wij bieden alle medewerkers een grote mate van zelfstandigheid en verwachten innoverend meedenken/meedoen;
 • Wij stimuleren onze medewerkers om vakgerichte opleidingen te volgen, waardoor er veel ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling;
 • ISO 9001:2015VCA*2008/5.1NEN-EN-ISO 3834-3 en NEN-EN 1090 Exc.2 gecertificeerd;
 • Erkend leerbedrijf.

Waar kun je ons vinden?

Wij zijn gevestigd in Yerseke. "Het mosseldorp" is gelegen tussen Goes en Bergen op Zoom aan het water tussen de Wester- en Oosterschelde. Yerseke ligt gunstig ten opzichte van Rotterdam en Brussel (ca 100 km), Antwerpen (ca 45 km) en Breda (ca 60 km). Wie van het strand houdt kan zijn hart ophalen in Vlissingen (ca 40 km); op korte afstand liggen Middelburg (ca 40 km) en Goes (ca 15 km). In de gemeentes Reimerswaal (waartoe Yerseke behoort) en Kapelle is een groot aanbod van (gezins)woningen en appartementen. Hetzelfde geldt voor Goes, Middelburg en Vlissingen.

 • Alles onder 1 dak
 • Sterk in XXL plaatwerk
 • Klant op 1
 • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!