• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Plaatbewerking

Bent u op zoek naar een  betrouwbare partner op het gebied van plaatbewerking? Heeft u plaatwerk dat nauwkeurig gesneden, gebogen of anderzijds bewerkt dient te worden? Dan staan de experts van Meeuwsen graag voor u klaar met kwalitatieve plaatbewerking. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor het beste plaatwerk van Nederland. Wij kenmerken ons door onze grote voorraad platen, bestaande uit 500 ton staalplaten en 300 ton RVS platen van West-Europese afkomst, waarmee u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

 

Al uw plaatwerk onder één dak

Wij zijn met ons geavanceerd machinepark toeleverancier in lang, groot en klein plaatwerk. Doordat wij veel platen met 3.1 (3.2 mogelijk op aanvraag) certificaat in staal, RVS of Duplex op voorraad hebben, kunnen we u snel van dienst zijn in het snijden of zetten van uw plaatwerk. Daarnaast kunnen onze machines 24/7 doorwerken, waardoor u de gewenste plaatbewerking snel geleverd krijgt. U heeft tevens de mogelijkheid om uw plaatwerk producten bij ons te laten verspanen, lassen, robotlassen en samen te stellen. We kunnen uw snijwerk en of zetwerk onder één dak in één keer vervaardigen.

 

Onze mogelijkheden

Meeuwsen is de specialist in diverse vormen van plaatbewerking. Bekijk hieronder de diensten waar wij in uitblinken:


Meeuwsen Plaatbewerking B.V.: uw veelzijdige partner

Bij Meeuwsen bieden we altijd een oplossing op maat. Onze engineering denkt met u mee wanneer u plaatbewerking wilt uitbesteden. We hebben ook de mogelijkheid om voor zeer complexe werkstukken de juiste uitslag te snijden. Wat uw technische vraag ook is; wij helpen u verder. Naast plaatwerk kunnen we u tevens van dienst zijn met constructiewerk. Met meerdere certificaten op het gebied van kwaliteit, vindt u in Meeuwsen een betrouwbare en veelzijdige partner.

 

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van plaatbewerking bij Meeuwsen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op via info@meeuwsen.nl of bel naar +31 113 57 38 78. In onze webshop kunt u tevens terecht voor meer dan 80.000 technische producten.