• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Plaatbewerking

Heeft u plaatwerk dat nauwkeurig gesneden, gebogen of anderzijds bewerkt dient te worden? Dan staan de experts van Meeuwsen graag voor u klaar met kwalitatieve plaatbewerking. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor de beste plaatbewerking. Wij kenmerken ons door onze grote voorraad platen, bestaande uit 500 ton staalplaten en 300 ton RVS platen van West-Europese afkomst, waarmee u verzekerd bent van de beste kwaliteit.


Al uw plaatbewerking onder één dak

Wij zijn met ons geavanceerd machinepark toeleverancier in lang, groot en klein plaatwerk. Doordat wij veel platen met 3.1 (3.2 mogelijk op aanvraag) certificaat in staal, RVS of Duplex op voorraad hebben, kunnen we u snel van dienst zijn in het snijden of zetten van uw plaatwerk. Daarnaast kunnen onze machines 24/7 doorwerken, waardoor u snel de gewenste plaatbewerking geleverd krijgt. U heeft ook de mogelijkheid om uw plaatwerk producten bij ons te laten verspanen, lassen, robotlassen en samen te stellen.


We kunnen uw snijwerk en of zetwerk onder één dak in één keer vervaardigen.


Onze mogelijkheden

Meeuwsen is uw specialist in plaatbewerking. Wij kunnen de volgende plaatbewerkingen voor u uitvoeren:


Meeuwsen is een veelzijdige partner

Bij Meeuwsen bieden we altijd een oplossing op maat. Onze engineering denkt met u mee wanneer u uw plaatbewerking wilt uitbesteden. Zo wordt ook voor uw complexe plaatwerk producten de juiste uitslag gesneden. Wat uw vraag ook is; wij helpen u verder. Naast plaatbewerking kunnen we u tevens van dienst zijn met constructiewerk. Met meerdere certificaten op het gebied van kwaliteit, vindt u in Meeuwsen een betrouwbare en veelzijdige partner.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van plaatbewerking bij Meeuwsen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op via info@meeuwsen.nl of bel naar +31 113 57 38 78. Op onze webshop kunt u tevens terecht voor meer dan 80.000 technische producten.

 

Klik op bovenstaande buttons om verder in een hoofdstuk te gaan en meer te leren over onze diensten.