• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Verspaning

Onze verspaningafdeling beschikt over een geavanceerd machinepark, waarmee we uw stuks of serie producten op een snelle en efficiënte wijze kunnen draaien, zagen, kotteren en frezen. Door onze vele mogelijkheden en flexibele organisatie zijn we sterk in reparatie-, speciaal- en spoedwerk. Voor kwaliteit, perfectie en snelheid in verspaning draait ons team zijn hand niet om!

Wat is verspanen?

Onder verspanen verstaan we het bewerken van materialen, vooral metaal, door materiaaldelen weg te nemen. Hierdoor neemt de massa af en wordt het metaal in de gewenste vorm gebogen. Er zijn verschillende verspanende bewerkingen mogelijk. U kunt bij Meeuwsen terecht als u uw materiaal wilt CNC draaien, CNC frezen, CNC zagen of als u op zoek bent naar mobiel kotteren.   

 

Wanneer kies je voor verspaning?

Als een product niet op een andere manier vervaardigd kan worden, wordt er vaak gekozen voor verspaning. Vaak gaat het dan om complexe vormen die enkel op deze wijze gemaakt kunnen worden. Het is mogelijk om met de hand of machinaal te verspanen. Bij Meeuwsen werken we met Computer Numerical Control, ook wel CNC verspanen genoemd. Dit is een computergestuurde verspaningstechniek dat snel en accuraat werkt.

Bent u op zoek naar een partner in verspaning? Onze deskundige medewerkers helpen u graag. Stuur een mail naar verspaning@meeuwsen.nl of neem telefonisch contact op via 0113 - 57 38 78. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.