• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Watersnijden Amsterdam

Voor watersnijden bent u bij Meeuwsen plaatbewerking B.V. aan het juiste adres. Bent u op zoek naar watersnijden in Amsterdam? Lees dan gerust verder over onze watersnij technologie. Zo hebben wij waterstraalsnijmachines van hoogstaande kwaliteit die door vrijwel alle producten kunnen snijden. Staal, RVS, duplex, kunststof of rubber. Onze specialisten helpen u graag verder.

Wanneer gebruik maken van watersnijden?

Watersnijden, ook wel waterstraalsnijden genoemd, is een vorm van plaatbewerking. Watersnijden werkt goed bij het snijden van dikke werkstukken welk nauwkeurig gesneden moeten worden. De tolerantie van onze waterstraalstraalsnijmachine is ±0,05mm. Een voordeel van watersnijden is dat er geen warmte inbreng optreedt in het werkstuk waardoor de vervorming minimaal blijft. Een ander voordeel is dat er gaten kleiner dan de plaatdikte gesneden kunnen worden. Door de mooie rechte snede van de watersnijder ontstaat er geen braamvorming aan de werkstukken. Hierdoor ontstaat er een professioneel en strak afgewerkt werkstuk.

Gebruik maken van watersnijden in Amsterdam

Als toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland helpen we u graag verder. Voor watersnijden in Amsterdam kunt u bij Meeuwsen Plaatbewerking B.V. terecht. Voor een afspraak of verdere vragen kunt u ons bereiken via info@meeuwsen.nl of bel naar +31 113 57 38 78. Doordat wij al onze bewerkingen onder één dak hebben kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. We verwerken uw opdrachten nauwkeurig in ons modern geoutilleerde machinepark vol gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!

Duurzaamheid

Met 1.866 zonnepanelen op onze loodsen creëren wij een duurzame toekomst. Deze zonnepanelen hebben gezamenlijk een vermogen van 513 kilowattpiek en gaan jaarlijks ruim 500.000 kilowatuur zonnestroom produceren. Dit maakt onze bewerkingen zoals het watersnijden een stuk duurzamer. Ook onze kantoorruimtes zijn uitgerust met nieuwe Edge 4000k LED panelen. Zo bevorderen we niet alleen duurzaamheid maar ook een prettige werkomgeving in natuurlijk licht.

  • Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!