• Alles onder 1 dak
 • Sterk in XXL plaatwerk
 • Klant op 1
 • Sinds 1985

Lasersnijden Eindhoven

Zoekt u een betrouwbare partner voor lasersnijden in Eindhoven? Dan bent u bij Meeuwsen Plaatbewerking B.V. aan het juiste adres. Al diverse jaren leveren wij verschillende projecten op voor klanten in Nederland die lasersnijden uitbesteden aan ons. Wij beschikken over een groot machinepark waarin zeer diverse snijmachines staan. Lasersnijwerk is één van de verschillende vormen die vallen onder plaatbewerking. Al ruim 30 jaar staan wij garant voor de beste plaatwerk in de provincie Noord-Brabant. Voor elke vraagstuk een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van lasersnijden in Eindhoven.

Lasersnijden in Eindhoven

U kunt diverse soorten lasersnijden uit eindhoven uitbesteden bij ons. We hebben een zeer grote capaciteit voor al uw lasersnijwerk. Onze werkplaats is door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne, geoutilleerde hal met maar liefst 5 lasermachines. De machines hebben een grote capaciteit van 6kW en zijn in staat uw plaatwerk te lasersnijden met een maximale afmeting van 12 meter X 3 meter. Ook op het gebied van plaatdikte kunnen onze machines een grote capaciteit verwerken. RVS platen tot 20 mm dik, staalplaten en slijtvaste staalplaten tot 20 mm dik en aluminium platen tot 15 mm dik kunnen onze machines probleemloos snijden.

 • 5 lasersnijmachines voor kleine en grote series
 • Snijbereik van 12000x3000 en 6kW
 • Staal en slijtvast staal tot 20mm dik
 • Roestvaststaal tot 20mm dik
 • Aluminium tot 15mm dik

Wij denken graag in mogelijkheden en ondersteunen graag van ontwerp- tot productie. Laat uw lasersnijwerk vanuit Eindhoven gerust uitbesteden bij ons in Yerseke.

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is een techniek waarmee we materialen met behulp van een laserstraal op zeer nauwkeurige wijze kunnen snijden. Hierdoor kunnen de meest complexe vormen uit materialen zoals staal en RVS gesneden worden. Lasersnijden is niet alleen heel accuraat, maar ook een snelle techniek. Dit wordt gedaan door middel van een laser, welke met een elektromagnetische stralingsbron licht uitstraalt van een zeer hoge intensiteit. Door de sterke intensiteit van deze lichtstraal kunnen we uiterst precies lasersnijden. Het plaatwerk, smelt en verdampt door de enorme plaatselijke hitte van de laserstraal. Dit type snijwerk is niet alleen uiterst precies, maar ook snel uitvoerbaar. Wilt u uw plaatwerk dus op een zeer accurate wijze op maat laten snijden? Kies dan voor lasersnijden!  

Kunnen wij helpen?

Heeft u hulp nodig bij het lasersnijden van uw plaatwerk in Eindhoven? Neem gerust contact met ons op. Wilt u aluminium, staal of RVS laten snijden en bewerken? U kunt ons telefonisch bereiken op +31 113 57 38 78 of per mail via  info@meeuwsen.nl. Wij staan voor u klaar.

 • Alles onder 1 dak
 • Sterk in XXL plaatwerk
 • Klant op 1
 • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!