• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Zetwerk Groningen

Bent u op zoek naar een partij in Groningen om uw zetwerk uit te besteden? Dan zit u bij Meeuwsen Plaatbewerking B.V. goed. Wij zijn specialist op het gebied van zetwerk en behandelen zetwerk orders op maat. We hebben meer dan 30 jaar ervaring binnen de plaatbewerking en zorgen ervoor dat uw project succesvol wordt afgerond.

Wilt u aan de slag gaan met plaatwerk en kunt u de hulp van een specialist gebruiken voor zetwerk op maat? Neem dan gerust contact met ons op of lees verder om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn.


Zetwerk nabij Groningen

Zetwerk komt voor in veel verschillende branches en is een vorm van plaatwerk. Het is een proces waarbij plaatmateriaal, zoals staal of aluminium, wordt verbogen of vervormd. Het wordt voornamelijk gebruikt in de metaalindustrie waar zetwerk er simpel gezegd voor zorgt dat materiaal de juiste vorm krijgt. Zo kunnen deze worden gebruikt voor projecten of producten op maat, zoals dakgoten of trapleuningen.

Voordelen zetwerk uitbesteden rondom Groningen

Omdat zetwerk om precisie en nauwkeurigheid vraagt en er daarnaast grote machines nodig zijn, is het vaak geen optie om dit zelf te doen. Meeuwsen Plaatbewerking B.V. beschikt over vakmensen en de juiste machines om aan uw zetwerk wensen te voldoen. 

Bij Meeuwsen Plaatbewerking B.V. bewerken wij verschillende soorten materiaal met behulp van onze afzet pers. Wij verrichten onder meer RVS zetwerk, stalen zetwerk of aluminium zetwerk voor u. Het uitbesteden van zetwerk bij Meeuwsen Plaatbewerking B.V. heeft daarnaast nog meer voordelen:

  • Wanneer u bezig met zetwerk, zult u ongetwijfeld weten dat zetwerk vaak niet de enige bewerking is die nodig is voor uw project en dat is waar Meeuwsen Plaatbewerking B.V. zich in onderscheidt. 

  • Na het benodigde zetwerk kunt u bij Meeuwsen Plaatbewerking B.V. ook uw bewerkte platen laten lassen en samenstellen. Doordat we alles in eigen huis doen, kunnen we snel schakelen en bieden we de beste prijs kwaliteitverhouding.

  • Daarnaast draaien onze machines de hele dag en nacht door, waardoor standaard zetwerk aanvragen doorgaans binnen een paar dagen kunnen worden geleverd.

Meeuwsen Plaatbewerking B.V. is gespecialiseerd in zetwerk op maat. U kunt er dus op vertrouwen dat uw project succesvol wordt afgerond. Dankzij onze specialisten hebben we hiervoor alle benodigde kennis in huis. Hetzelfde geldt voor andere methodes van plaatbewerking. In de loop der jaren zijn onze diensten uitgebreid en kunt u inmiddels ook bij ons terecht voor: 


Wat kost zetwerk op maat?

We begrijpen dat u graag wilt weten hoeveel uw zetwerk project zal kosten. Helaas is de prijs afhankelijk van diverse factoren, zoals het gebruikte materiaal, de afmetingen en complexiteit van het project, enzovoort. Daardoor is het niet mogelijk om vooraf een exacte prijsindicatie te geven. Wel kunnen we u verzekeren dat door onze jarenlange ervaring en het feit dat wij alles onder één dak doen, we scherpe prijzen kunnen hanteren tegen de best mogelijke kwaliteit. Voor een prijs indicatie kunt u ons altijd contacteren. 


Vraag een offerte voor zetwerk aan

Bent u gevestigd in de omgeving van Groningen en wilt u uw zetwerk uitbesteden aan Meeuwsen Plaatbewerking B.V.? Neem dan zeker contact met ons op. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door te bellen naar: +31(0) 113 57 38 78 of een mail te sturen naar: laser@meeuwsen.nl.

  • Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!