• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Zetwerk Friesland

Zoekt u naar een betrouwbare partner in Friesland om uw zetwerk aan uit te besteden? Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Meeuwsen Plaatbewerking B.V. is expert op het gebied van zetwerk en levert maatwerkoplossingen voor ieder bedrijfsproject. Met meer dan 20 jaar ervaring in de plaatbewerking zorgen wij ervoor dat uw project succesvol wordt afgehandeld.

Heeft u zetwerk op maat nodig binnen uw bedrijf en wilt u dat uitbesteden aan een externe partij? Wij helpen u graag. Lees hier welke mogelijkheden wij te bieden hebben of contacteer ons direct.


Zetwerk omgeving Friesland

Zetwerk is een veelzijdig proces dat in verschillende industrieën wordt toegepast. Het is een vorm van plaatwerk. Denk bijvoorbeeld aan sectoren als de automotive-industrie, luchtvaart, scheepsbouw en zelfs de voedingsmiddelenindustrie. Zetwerk betekent simpelweg het buigen en vormen van plaatmateriaal, zoals metaal of RVS. Door middel van zetwerk kunnen materialen die nodig zijn voor projecten of producten op maat worden gemaakt. Denk hierbij aan afdekplaten of ventilatieroosters.

Voordelen van uw zetwerk uitbesteden

Zetwerk is precisiewerk en vereist een nauwkeurige aanpak. Meeuwsen Plaatbewerking B.V. beschikt naast geavanceerde machines ook over bekwame vakmensen. Zij verstaan de fijne kneepjes van het vak en schatten in hoe we uw project aanpakken op de beste manier.

Naast vakmanschap biedt het uitbesteden van zetwerk aan ons nog meer fijne voordelen. Zo bieden wij onder andere:

  • Meer dan alleen zetwerk. We kunnen u ook voorzien van benodigd laswerk en de samenstelling van uw bewerkte platen.

  • Snelheid. Onze machines draaien dag en nacht door, wat betekent dat standaard zetwerk projecten meestal in een aantal dagen zijn afgerond. 

  • Voorraad. Wij beschikken zelf over een ruime voorraad platen, zodat we altijd snel kunnen schakelen en goed voorbereid zijn.

Zetwerk op maat is één van de specialisaties van Meeuwsen Plaatbewerking B.V. In de loop der jaren hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid en kunt u bij ons ook terecht voor:


Prijs van zetwerk

Wij begrijpen dat het prettig is om een prijsindicatie te ontvangen voor uw zetwerk project. Het is belangrijk om te weten dat de prijs afhankelijk is van veel factoren. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal en de afmeting. Daarom is het niet mogelijk om vooraf een exacte prijs te geven. Echter, een prijsindicatie is altijd mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan of neem contact met ons op.

Zetwerk uitbesteden?

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat zetwerk kan oppakken voor uw project in Friesland? Neem dan zeker contact op met Meeuwsen Plaatbewerking B.V. We bespreken graag alle mogelijkheden om een offerte op maat voor u te maken. U kunt ons bereiken via de website of door een mail te sturen naar: laser@meeuwsen.nl. Liever een belletje? Ook dat kan via +31(0) 113 57 38 78. Wij staan voor u klaar.


  • Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!