• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Watersnijden Delft

Op zoek naar een betrouwbare partner voor watersnijden in Delft? Zoek niet verder dan Meeuwsen Plaatbewerking B.V. Onze geavanceerde waterstraalsnijmachine is in staat om vrijwel alle materialen te snijden, van staal tot RVS en van duplex tot kunststof en rubber. Onze ervaren specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij uw project. Vertrouw op onze expertise en neem vandaag nog contact met ons op.

Watersnijden nabij Delft

Watersnijden in Delft is een plaatwerk techniek die steeds vaker wordt toegepast in de metaalindustrie. Het is een zeer nauwkeurige manier van snijden, waarbij water onder hoge druk door een kleine opening wordt geperst. Hierdoor ontstaat een krachtige waterstraal die met gemak door metaal, kunststof, glas en andere materialen snijdt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor watersnijden in Delft en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over moderne watersnijmachines die zeer nauwkeurig en snel snijden. Of het nu gaat om grote of kleine producten, wij hebben de expertise en ervaring om uw project tot een succesvol einde te brengen.

Voordelen uitbesteden van watersnijden

Onze specialisten in Yerseke hebben alle benodigde kennis in huis. Hierdoor kunnen wij u voor watersnijden in Delft zo snel en flexibel mogelijk van dienst zijn. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Zeeland, leveren wij door heel Nederland diverse plaatwerk. Wij kunnen dan ook meerdere bewerkingen onder één dak uitvoeren. Ook bieden wij overstempelenzetwerk en beschikken we over een grote plaatvoorraad. Daarnaast zijn wij IO9001 en VCA* gecertificeerd.

Meeuwsen Plaatbewerking B.V.

Al sinds 1985 zijn wij toeleverancier voor metaalbewerking. Naast watersnijden kunnen wij ook lasersnijden, plasmasnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen en samenstellen. We beschikken over een grote voorraad technische artikelen. In ons moderne machinepark staan onze gemotiveerde deskundige medewerkers klaar. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging.

Kosten watersnijden in Delft

De kosten voor watersnijden liggen iets hoger t.o.v. laser-, plasma- of autogeen snijden. Dit komt omdat de machine langzamer snijdt en dit daardoor een relatief langzame snijmethode is. De kosten hangen af van het type materiaal, de dikte, lengte van de snijcontour en de hoeveelheid inbrandingen (gaten) die gesneden moeten worden in het werkstuk. Voor vragen over de kosten van watersnijden staan we u graag te woord.

Hulp nodig?

Bent u op zoek naar watersnijden Delft? Bij Meeuwsen Plaatbewerking B.V. staan we voor u klaar. Neem dan gerust contact met ons op via info@meeuwsen.nl of bel naar +31 113 57 38 78

  • Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!