• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Plaatwerk Utrecht

Plaatwerk uit Utrecht uitbesteden? Meeuwsen Plaatbewerking B.V. helpt u graag verder. Wij zijn dé specialist en grootschalige toeleverancier op het gebied van plaatbewerking. Het maakt niet uit wat u nodig heeft. Van dik tot dun plaatwerk. Wij kunnen het! Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor de beste plaatwerk nabij Utrecht. Zoekt u dus een partner in metaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Beschikkend over een ruime voorraad RVS en stalen platen van 12 meter en een uitgebreid machinepark kunnen wij u altijd verder helpen. Voor elke vraagstuk een passende oplossing.  

Plaatwerk in Utrecht

Meeuwsen Plaatbewerking B.V. voert diverse vormen van plaatwerk in Utrecht uit. Denk onder andere aan Plasmasnijden, Lasersnijden en zetwerk op maat. Het maakt niet uit wat uw situatie is, wij denken graag in mogelijkheden. Metaal is stug en hard, maar onze medewerkers zijn heel flexibel en bieden uw graag maatwerk in plaatwerk. Van dunne plaatwerk tot dikkere plaatwerk. Wij ondersteunen graag van ontwerp- tot productie.

Wat is plaatwerk?

Plaatbewerking is een verzamelnaam is voor de verschillende vormen waarmee u platen kunt bewerken en behandelen. Dit kunnen wij altijd snel regelen voor u. Wij hebben namelijk een uitgebreide voorraad en machinepark. Alle plaatwerk hebben wij onder één dak. Dat klinkt ideaal toch? Wat uw situatie ook is, Meeuwsen Plaatbewerking B.V. biedt altijd de meest geschikte oplossing voor uw plaatwerk in Utrecht.

Uw veelzijdige partner

We hebben niet alleen al het plaatwerk onder één dak, maar kan voor alle situaties een oplossing op maat leveren. De experts van onze engineer-afdeling kijken altijd met uw situatie mee en voorzien u van een persoonlijk en passend advies. Wanneer u plaatwerk in Utrecht wilt uitbesteden, zijn wij graag uw partner. Naast plaatwerk leveren wij ook constructiewerk of kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen in onze technische webshop. Dat maakt Meeuwsen Plaatbewerking B.V. een betrouwbare en veelzijdige partner.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig, vragen of wilt u meer informatie ontvangen over plaatwerk in Utrecht? Neem contact met ons op en we helpen u snel verder. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 113 57 38 78 of per mail via  info@meeuwsen.nl. Wij staan voor u klaar.

  • Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!