• Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Plaatwerk Rotterdam

Plaatwerk Rotterdam uitbesteden? Maak kennis met Meeuwsen Plaatbewerking B.V. Wij zijn de expert in het uitvoeren en leveren van de diverse vormen van plaatbewerking. Meer dan 30 jaar staan wij garant voor de beste plaatbewerking van Nederland. Zo hebben wij beschikking over een grote voorraad platen en een machinepark waarmee wij plaatwerk tot 12 meter kunnen bewerken en leveren. Of het nu gaat om snijwerk, zetwerk of het buigen van de platen. Meeuwsen Plaatbewerking B.V. is graag uw partner en denkt altijd met uw situatie mee. Neem contact met ons op en we helpen u snel verder met het uitbesteden van uw plaatwerk in Rotterdam.

Professionele plaatwerk Rotterdam

Zoekt u een partner voor plaatwerk in Rotterdam? Meeuwsen Plaatbewerking B.V. staat voor u klaar. Wij zijn specialist in het uitvoeren van de diverse vormen van plaatbewerking. Zo helpen wij u graag bij:

 

Plaatbewerking is een verzamelnaam is voor de bovengenoemde vormen waarmee u platen kunt bewerken en behandelen. Dit kunnen wij snel regelen voor u. Wij hebben namelijk een uitgebreide voorraad en machinepark. Alle plaatwerk hebben wij onder één dak. Dat klinkt ideaal toch? Wat uw situatie ook is, Meeuwsen Plaatbewerking B.V. biedt altijd de meest geschikte oplossing voor uw plaatwerk in Rotterdam.

Uw veelzijdige partner

Meeuwsen Plaatbewerking B.V. heeft niet alleen al het plaatwerk onder één dak, maar kan voor alle situaties een oplossing op maat leveren. De experts van onze engineer-afdeling kijken altijd met uw situatie mee en voorzien u van een persoonlijk en passend advies. Wanneer u plaatwerk in Rotterdam wilt uitbesteden, zijn wij graag uw partner. Naast plaatwerk leveren wij ook constructiewerk of kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen in onze technische webshop. Dat maakt Meeuwsen Plaatbewerking B.V. een betrouwbare en veelzijdige partner.

Kunnen wij helpen?

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw plaatwerk in Rotterdam? Neem dan snel contact op met de medewerkers van Meeuwsen Plaatbewerking B.V. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 113 57 38 78 of per mail via  info@meeuwsen.nl. Wij staan voor u klaar.

  • Alles onder 1 dak
  • Sterk in XXL plaatwerk
  • Klant op 1
  • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!