• Alles onder 1 dak
 • Sterk in XXL plaatwerk
 • Klant op 1
 • Sinds 1985

Plaatwerk Eindhoven

Wilt u plaatwerk uitbesteden voor uw project in Eindhoven? Zoekt u hiervoor een toeleverancier in dun of dik plaatwerk? Wij helpen uw bedrijf verder met onze ervaring en expertise op het gebied van plaatbewerking. Meeuwsen Plaatbewerking B.V. is de specialist in de diverse vormen van plaatwerk. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor de beste plaatbewerking van Nederland. Wij beschikken over een grote voorraad stalen en RVS platen en een uitgebreid machinepark waarmee wij platen tot 12 meter kunnen bewerken. Hiermee hebben wij voor elke vraagstuk een passende oplossing. Kom direct in contact met de specialisten van Meeuwsen Plaatbewerking B.V. en laat u verassen door onze maatwerk.

Diverse plaatwerk in Eindhoven

Meeuwsen Plaatbewerking B.V. heeft alle mogelijke plaatbewerkingen in eigen huis. We zijn specialist in onder andere Plasmasnijden, Lasersnijden en zetwerk op maat. Het maakt niet uit wat uw situatie is, wij denken graag in mogelijkheden. Metaal is stug en hard, maar onze medewerkers zijn heel flexibel en bieden uw graag maatwerk in plaatwerk. Van dunne plaatwerk tot dikkere plaatwerk. Wij ondersteunen graag van ontwerp- tot productie.

Wat is plaatwerk?

Plaatbewerking is een verzamelnaam is voor de verschillende vormen waarmee u platen kunt bewerken en behandelen. Dit kunnen wij altijd snel regelen voor u. Wij hebben namelijk een uitgebreide voorraad en machinepark. Alle plaatwerk hebben wij onder één dak. Dat klinkt ideaal toch? Wat uw situatie ook is, Meeuwsen Plaatbewerking B.V. biedt altijd de meest geschikte oplossing voor uw plaatwerk in Eindhoven.

Voordelen van Meeuwsen Plaatbewerking B.V.

Kiest u voor plaatwerk van Meeuwsen Plaatbewerking B.V.? Dan ervaart u gelijk enkele voordelen, namelijk:

 • Wij hebben alle plaatbewerkingen in eigen huis. Dit verkort de levertijd van de benodigde plaatwerk.
 • Wij leveren altijd de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen.
 • Bij ons kunt u terecht voor XXL plaatwerk.
 • We hebben alle kennis over plaatwerk en delen dit graag met u.

 

De experts van onze engineer-afdeling kijken altijd met uw situatie mee en voorzien u van een passend en persoonlijk advies. Wanneer u uw plaatwerk in Eindhoven wilt uitbesteden, zijn wij graag uw partner. Naast onze services in plaatwerk of constructiewerk bieden wij ook technische handel aan. U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze technische webshop. Dat maakt Meeuwsen Plaatbewerking B.V. een complete partner en leverancier in metaal.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig, vragen of wilt u meer informatie ontvangen over plaatwerk in Eindhoven? Neem contact met ons op en we helpen u snel verder. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 113 57 38 78 of per mail via  info@meeuwsen.nl. Wij staan voor u klaar.

 • Alles onder 1 dak
 • Sterk in XXL plaatwerk
 • Klant op 1
 • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!