• Alles onder 1 dak
 • Sterk in XXL plaatwerk
 • Klant op 1
 • Sinds 1985

Plaatwerk Den Haag

Wilt u plaatwerk uit Den Haag uitbesteden aan een specialist? Stop met zoeken en neem direct contact op met Meeuwsen Plaatbewerking B.V. en ontdek de mogelijkheden. Wij hebben dé kennis en ervaring op het gebied van plaatbewerking. Al ruim 30 jaar voeren we diverse vormen van plaatwerk uit en leveren we dit door heel Nederland. Elke aanvraag kunnen wij uitvoeren. Dankzij een grote voorraad RVS en stalen platen van 12 meter en een uitgebreid machinepark bieden wij voor elke situatie een passende oplossing in plaatwerk. Kom direct in contact met de specialisten van Meeuwsen Plaatbewerking B.V. en laat u verassen door onze maatwerk.

Alle mogelijke plaatwerk in Den Haag

Meeuwsen Plaatbewerking B.V. heeft alle mogelijke plaatbewerkingen in eigen huis. We zijn specialist in onder andere Plasmasnijden, Lasersnijden en zetwerk op maat. Het maakt niet uit wat uw situatie is, wij denken graag in mogelijkheden. Metaal is stug en hard, maar onze medewerkers zijn heel flexibel en bieden uw graag maatwerk in plaatwerk. Van dunne plaatwerk tot dikkere plaatwerk. Wij ondersteunen graag van ontwerp- tot productie.

Wat is plaatwerk?

De verzamelnaam voor alle vormen waarmee platen bewerkt en behandeld worden. Dat is plaatwerk. En wij regelen het graag voor u. We hebben namelijk een uitgebreide voorraad en machinepark. Alle plaatwerk hebben wij onder één dak. Dat klinkt ideaal toch? Wat uw situatie ook is, Meeuwsen Plaatbewerking B.V. biedt altijd de meest geschikte oplossing voor uw plaatwerk in Den Haag. We kijken graag mee met uw situatie. 

Voordelen van Meeuwsen Plaatbewerking B.V.

Wanneer u kiest voor onze service en het uitbesteden van uw plaatwerk, geniet u altijd van de volgende voordelen.

 • Wij hebben alle plaatbewerkingen in eigen huis. Dit verkort de levertijd van de benodigde plaatwerk.
 • Wij leveren altijd de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen.
 • Bij ons kunt u terecht voor XXL plaatwerk.
 • We hebben alle kennis over plaatwerk en delen dit graag met u.

Onze experts kijken met u mee, voorzien u van een passend advies en ontzorgen u volledig. Plaatwerk uitbesteden in Den Haag? Wij zijn graag uw partner. Naast onze services in plaatwerk of constructiewerk bieden wij ook technische handel aan. U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze technische webshop. Dat maakt Meeuwsen Plaatbewerking B.V. een complete partner en leverancier in metaal.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig, vragen of wilt u meer informatie ontvangen over plaatwerk in Den Haag? Neem contact met ons op en we helpen u snel verder. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 113 57 38 78 of per mail via  info@meeuwsen.nl. Wij staan voor u klaar.

 • Alles onder 1 dak
 • Sterk in XXL plaatwerk
 • Klant op 1
 • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!