• Alles onder 1 dak
 • Sterk in XXL plaatwerk
 • Klant op 1
 • Sinds 1985

Lasersnijden Assen

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor lasersnijden in Assen? Dan kunt u vertrouwen op Meeuwsen Plaatbewerking B.V. Wij hebben jarenlange ervaring met het lasersnijden van diverse projecten voor klanten in Nederland en beschikken over een modern machinepark met diverse snijmachines. Naast lasersnijwerk bieden wij ook andere vormen van plaatbewerking aan en staan wij al meer dan 30 jaar bekend om de beste plaatwerkoplossingen in Assen en omgeving. Wij bieden voor elk vraagstuk een passende oplossing en gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw project te bespreken. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van lasersnijden in Assen.

Lasersnijden in Assen

U kunt diverse soorten lasersnijden uit Assen uitbesteden bij ons. We hebben een zeer grote capaciteit voor al uw lasersnijwerk. Onze werkplaats is door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne, geoutilleerde hal met maar liefst 5 lasermachines. De machines hebben een grote capaciteit van 6kW en zijn in staat uw plaatwerk te lasersnijden met een maximale afmeting van 12 meter X 3 meter. Ook op het gebied van plaatdikte kunnen onze machines een grote capaciteit verwerken. RVS platen tot 20 mm dik, staalplaten en slijtvaste staalplaten tot 20 mm dik en aluminium platen tot 15 mm dik kunnen onze machines probleemloos snijden.

 • 5 lasersnijmachines voor kleine en grote series
 • Snijbereik van 12000x3000 en 6kW
 • Staal en slijtvast staal tot 20mm dik
 • Roestvaststaal tot 20mm dik
 • Aluminium tot 15mm dik

Wij denken graag in mogelijkheden en ondersteunen graag van ontwerp- tot productie. Laat uw lasersnijwerk vanuit Assen gerust uitbesteden bij ons in Yerseke.

Onze dienstverlening

Meeuwsen Plaatbewerking B.V. staat bekend om haar uitstekende service en expertise op het gebied van plaatbewerking. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en beschikt over moderne machines en apparatuur om hoogwaardige producten te leveren.

De service begint bij het eerste contact met de klant. Het team van ervaren specialisten luistert naar de wensen en behoeften van de klant en denkt actief mee over de meest geschikte oplossingen. Op basis van deze informatie wordt een op maat gemaakt plan opgesteld om het project tot een succesvol einde te brengen.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het leveren van producten en diensten. Het bedrijf streeft naar langdurige samenwerkingen en investeert in het opbouwen van een goede relatie met haar klanten. Dit betekent onder andere dat er altijd ruimte is voor overleg en dat er snel wordt gereageerd op vragen en verzoeken.

Kunnen wij helpen?

Heeft u hulp nodig bij het lasersnijden van uw plaatwerk in Assen? Neem gerust contact met ons op. Wilt u aluminium, staal of RVS laten snijden en bewerken? U kunt ons telefonisch bereiken op +31 113 57 38 78 of per mail via  info@meeuwsen.nl. Wij staan voor u klaar.

 • Alles onder 1 dak
 • Sterk in XXL plaatwerk
 • Klant op 1
 • Sinds 1985

Meeuwsen

Wij zijn de toeleverancier voor metaalbewerking in Nederland sinds 1985. Meeuwsen levert u een totaalpakket in metaal van lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, kanten, buizen snijden, verspaning, robotlassen, samenstellen, grote voorraad technische artikelen, tot de totale engineering van uw product.

Doordat wij al deze bewerkingen en meer onder één dak hebben, kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn. Uw opdrachten worden nauwkeurig vervaardigd op ons modern geoutilleerde machinepark door onze gemotiveerde deskundige medewerkers. Wij gaan voor tevreden klanten, dat is onze uitdaging!